070-400 60 00
070-400 60 00

Vi är säljer och monterar Aluline inglasningssystem

Måttanpassade inglasningar

Svensk kvalitet till rätt pris. Aluline har servat nöjda kunder i 20 år. Deras motto är att leverera en inglasning till ditt uterum som passar just till dina mått. Du kan alltså inte jämföra dem med de tillverkare som erbjuder standardmått. Dina unika mått är deras unika standard. Aluline har funnits i Gästrikland sedan 1992 och har sitt säte i Långnäs.

Vi måttanpassar enligt era behov

Att glasa in en altan eller uteplats är inte längre något problem med Alulines måttbeställda och skjutbara inglasningssystem. Fördelen med att måttanpassa är att fönster och dörrar anpassas efter just dina önskemål. Detta innebär även att du får lika stora dörrar och fönster i varje öppning. Alulines unika låsmekanism gör det till det enda inglasningssystemet på den svenska marknaden som har inbyggd automatisk låsning.

En helsvensk kvalitetsprodukt med garanti

Vi levererar och monterar inglasningar och fönster över hela Sverige. Med montage från oss har du 10års garanti på både montage och material.

Ska du bygga uterum så låt oss glasa in det, du kommer inte att ångra dig

Aluline är ett system av kraftiga aluminiumprofiler, vitlackerade eller naturanodiserade som standard. Aluline har byggt in många tekniska finurligheter i deras syetm. Den unika och samtidigt enkla låsningen, är dold i handtagen, som går efter hela profilens längd. De mycket låga tröskelskenorna gör att du bekvämt kan passera ut och in, när dörrarna är öppna. Kullagrade hjul gör att dörrar och fönster löper tyst och smidigt. Glasen är monterade i tättslutande gummilister, vilket gör att du inte riskerar läckage.

Detta gör att vi kan erbjuder dig marknadens bästa och mest beprövade inglasningssystem, ett uterum som förlänger sommaren, från vår till höst. Där du kan njuta av alla väder - från solsken till hällregn och höststorm.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller funderingar.
Tel: 026 - 10 66 16
Mob: 070 - 400 60 00

info@glasrutan.nu

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK